Over ons

KUNSTBRIEF biedt kunstenaars op een aantrekkelijke manier gevarieerd kunstnieuws. Het nieuws en de informatie worden met zorg vergaard en even zorgvuldig verwerkt in de KUNSTBRIEF. Voor fouten kunnen we echter niet aansprakelijk worden gesteld.

KUNSTBRIEF heeft een bescheiden verschijningsfrequentie. Een nieuwe editie van KUNSTBRIEF verschijnt als er voldoende nieuws en informatie is, en dat is in de regel na 3, 4 weken.

Een abonnement op KUNSTBRIEF is gratis. Al betaalt u ons niet voor ontvangst van KUNSTBRIEF, wij besteden de nodige zorg aan de inhoud en opmaak van KUNSTBRIEF. We hopen dan ook dat u de KUNSTBRIEF leuk vindt. Wilt u een keer de cover maken? Stuur ons uw originele cover en als we hem gebruiken, vermelden we uw naam als maker en krijgt u € 20,- op uw rekening overgemaakt.
Hoe meer kunstenaars de KUNSTBRIEF ontvangen en lezen, hoe leuker wij dat vinden. Daar maken we de KUNSTBRIEF immers voor. Stuur de KUNSTBRIEF daarom door naar al je vrienden en kennissen waarvan je denkt dat ze de KUNSTBRIEF leuk zullen vinden. 
Als u KUNSTBRIEF ondanks onze inspanningen niet waardevol, leuk of interessant vindt, kunt u zich onderaan elke KUNSTBRIEF afmelden.

Hier leest u ons Privacy Statement. In het kader van de AVG maken we u erop attent dat wij de voor verzending van KUNSTBRIEF benodigde gegevens vastleggen in een abonneebestand. Uw gegevens worden nooit verkocht of ter beschikking gesteld van derden.

KUNSTBRIEF wordt samengesteld, opgemaakt en verstuurd door De Kunst Collega’s, statutair gevestigd in Roermond.

SCHRIJF MIJ IN VOOR DE KUNSTBRIEF

Invalid Input

Invalid Input